Revolution
miaw miaw :3
Sunday, January 22 03:48:00

Sedar tak sedar dari pagi sampai ke petang aku tak beralih arah. Aku tatap komputer je. Sakit mate woo! Ni post yang keberape tah aku buat tu hari ni. Jom kite tengok ape yang aku buat hari ni.

1) Uplode gambar yang sama setiap jam. Then buang. Ape kah?
2) New dp! Ceh tapi tak tutup aurat sampai kene tegur dengan zimah. Tapi aku suke orang tegur aku. Aku terime advice dia. Then tukar dp baru. Thanks zimah for the advice!
3) Makan depan laptop. Memang kena marah lah kalau abang aku tau.
4) Curik-curik dengar jiran belakang umah cakap ape. Bukan aku curik-curik dengan tapi dah dia cakap kuat, aku dengar la.
5) Edit gambar. Weh picnik nak tutup bulan April ni! Sedih. Lepas ni gune paint je lah. Ade photoscape dengan photo shop tapi aku tak pandai gune :/
6) Bukak tumblr la~
7) Carik kawan baru. Ramai pulak yang tegur aku. And aku dapat kakak angkat baru. 
8) Carik movie-movie yang best tuk di donload.
9) Check phone setiap waktu. 
10) Carik pasal dengan orang.

Kay banyak lagi bende yang aku buat. Dp fesbuk aku buruk kut. Nah amik tengok. Tapi gambar ni aku dah rotate. 


Tengok mate tu. Layu je kan? Aku memang tak boleh kene flash. Haha. Buruk kan? Tapi aku syukur dengan pemberian Allah :)



OLDERNEWER